Опис та параметри зарядної станції Jackery Explorer 240EU

Сучасна зарядна станція Jackery Explorer 240EU (докладніше за посиланням: https://kkplus.shop/elektroobladnannya/portatyvni-dzherela-zhyvlennya/portativnaya-elektrostanciya-jackery-explorer-240eu) — це компактний спосіб отримання достатньої кількості енергії для короткочасних відключень від мережі або як екстрене короткострокове джерело енергії в разі кризової ситуації.

Опис та особливості

Зарядна станція Jackery Explorer 240EU

Explorer 240 — це мобільний павербанк преміум-класу та ідеальний компаньйон для подорожей, кемпінгу, садівництва або ж як аварійне джерело живлення вдома. З Jackery Explorer 240 подорожі, кемпінги та походи стануть набагато зручнішими. Зарядну станцію можна використовувати абсолютно скрізь, де немає доступу до джерела живлення. Вона має захист від перегріву, перезарядки, перенапруги та короткого замикання, а також велику ємність.

Джерело автономного живлення: https://kkplus.shop/elektroobladnannya/portatyvni-dzherela-zhyvlennya/ — надійне портативне рішення для гаджетів та освітлювальних аксесуарів в поході або в домашніх умовах. Ергономічний Jackery Explorer 240 облаштований надміцною переносною ручкою. Завдяки простому кнопковому управлінню ним легко користуватися будь-де.

Переваги пристрою описані наступними параметрами:

  • Пристрій має гарний світлодіодний екран на передній панелі, який показує поточний рівень заряду, а також активні входи або виходи.
  • Є набір маленьких кнопок для ввімкнення і вимкнення різних типів вихідних портів.
  • Пластиковий корпус — міцний.
  • Вгорі акумулятора знаходиться довга ручка для перенесення, а знизу чотири гумові ніжки.
  • Продукт поставляється в невеликій упаковці на блискавці, в яку входять провід автозарядки на 12 В і кабель для звичайної розетки.
  • LCD-екран статусу — зручна функція. Він точно показує, скільки ват надходить в момент заряду і скільки йде, коли до нього під’єднано пристрій. Він також відображає відсоток заряду батареї.

JACKERY Explorer 240EU відрізняється компактною конструкцією. Електростанція важить відносно небагато – близько 3 кг, тому її переміщення не становить жодних проблем. Можна заряджати пристрій від стандартної розетки або від автомобільного прикурювача.

Висновки

Це надійна електростанція за хорошою ціною. Explorer 240 — це стандартна рекомендація щодо напівпортативної електростанції в цьому діапазоні розмірів та ємності живлення. До Explorer під’єднується практично будь-що (до 200 Вт або менше). Він має 2 виходи USB, вихід постійного струму 12 В і вихід перемінного навантаження 110 В і дає змогу багаторазово заряджати практично будь-який електронний пристрій. Кожен вихід можна вмикати і вимикати натисканням кнопки, щоб продовжити термін служби батареї.